Teams-webinar-LP-hero

Webinar on Demand

Become a Microsoft Teams Rockstar

Voor veel organisaties wordt Microsoft Teams de primaire interface naar het Microsoft 365-platform. Maar de wereld van samenwerkingsmogelijkheden die Teams biedt, brengt vaak ook vragen met zich mee. Voor gebruikers is het niet altijd even gemakkelijk om Teams op de meest efficiënte manier te gebruiken. Voor IT is het de uitdaging om te zorgen voor veiligheid en compliance.

Geïnteresseerd? Vul het formulier in.

In deze webinar gaat het over:

1

De voordelen van samenwerken in Microsoft Teams & live Teams gebruikers scenario's

2

Hoe je de functies van Teams kunt gebruiken om snel, uitgebreid en effectief een HUB voor samenwerking tussen gebruikers te creëren.

3

De nieuwste en beste functies in Microsoft Teams gebaseerd op praktijkervaring. Van bedrijfstransformatie, technische tips, SharePoint, Power Apps tot aan management functies.

Over de presentator

Gokan

Gokan Ozcifci

Gokan Ozcifci is een van de top influencers in de wereldwijde Office 365 en SharePoint community, vanwege zijn rol als MVP Microsoft, Regional Director en zijn actieve MCT. Naast het feit dat hij boeken heeft geschreven die de half miljoen downloads hebben gehaald, is hij een regelmatige spreker op Microsoft-evenementen wereldwijd over onderwerpen als Microsoft Teams en Valo. Gokan is ook de oprichter van verschillende gebruikersgemeenschappen.